Sunday

Selamat Hari Ibu!

Selamat Hari Ibu diucapkan untuk ibu-ibu, mak-mak, bonda-bonda, mama-mama, ummi-ummi, mami-mami kat dalam dunia ni. Tanpa mak (& ayah), x kan wujud kite sume :D

Sempena Hari Ibu ni ade la beberapa tempahan yang saya dapat dan terima. Ade gak yang terpaksa tolak sebab last minit sgt diorg order. Mintak maaf k -_-"



Yang ni kek teddy bear yang ditempah oleh adik lelaki saya, untuk mak tersayang. Dia sekarang dah merasa duit gaji sendiri, dia pun nak la blanje mak makan kek. Tima kasih Wan :D. Mak, kitorg SAAAAAAAAYYYYYYYYAAAAAAAAANG mak! ^_^



Kapkek ni kawan kat kolej dulu, Sue tempah untuk mami & ayah tercinta. Sue dok kat Putrajaya :D Harap2 Sue suke la design camni. Miza buat simple je supaya x serabut. Time kasih Sue! ^_^


Kek teddy bear ni plak ditempah oleh Nana dari err x sure la. Japgi tanye balik :D Time kasih Nana. Harap2 suke la ek :D

1 comment:

fadhdeela said...

miza,

nak tnye bape harga utk kek bear nie??