Monday

Happy Birthday to Mami kepada Sue! ^_^


Happy Birthday diucapkan kepada Mami Sue. Sue ni senior Miza masa blaja dulu. Sue ni orang nye sangat mesra & baik hati. Bez la kawan dengan dia :D
Mami Sue tibe-tibe cakap mengidam nak makan ciskek macam aritu (Sue dah penah order dah sebelum ni) so Sue pun on the spot terus order kat Miza. Huhuhu :D
Sape2 yang nak shopping-shopping baju, boleh la ke butik Sue k? Sebab Sue ni tokey baju ^_^
Total RM34 termasuk delivery ke Serdang.
Tq Sue! ^_^

3 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

maceh miza ^__^

sue_eila said...

singgah sini terus terliur tgk ciskek nih..kalau sue nkorder mcm ni n hantar kt kompleks kerajaan putrajaya bape RM ek

Miza said...

Sue, sama2 ^_^