Thursday

Bithday & Belated ^_-


4pcs medium kapkek ni ditempah oleh Mahyiddin yang sangat sweet dari Shah Alam. Kenapa dia sweet? Sebab dia tempah untuk bezfren dia punye belated birthday tahun lepas. Haha! Dia hutang birthday kapkek? Sangat lawak, ok! ^_^

And dia sweet jugak sebab dia blanje Miza McFlurry Oreo! ^_^ Tengkiu2!! Dia lambat sket so dia tebus dengan blanje aiskrem. Kan sweet gile tu? :D



Yang gambar atas ni plak dia tempah untuk birthday tahun ni. Haha! Diorang ade buat surprise party agaknye kat ofis & rumah sebab dia tempah agak banyak gak kek :D Tema merah + hitam + gold. Luckily, Miza ade manik2 warna gold ^_^

Terima kasih sangat2 Mahyiddin! Sebab order kek & juge sebab blanje McFlurry ^_^

4 comments:

siti maizurah ismail said...

chumil sgt2!!!

Miza said...

Time kasih! ^_^

Ahmad Mahyuddin said...

Sama2.... Nak oder lg.....

[ littlerascal ] said...

miza.ema neh.yg tempah cheese cake tok tunang ri2.putrajya.nk tempah yg cmneh gak.tpi dlm die choc.lh?